Hidraulika szerviz

Hidraulika szerviz

A hidraulika berendezések hosszú, hibamentes üzemre tervezettek. A kis karbantartási igény ellenére is előforduló hibák, károsodások 80%-ában a szennyeződés, szerviz hiány és a rendszer által használt folyadék helytelen megválasztása a kiváltó ok.
Az ellenőrzések és szervizek időpontjai, illetve gyakoriságuk általában a berendezés gyártója által javasoltak az egyes hidraulika alkatrészekre. A hidraulikus berendezések üzemeltetése során, annak funkcionális kezelésén és használatán felül mindazokat az ellenőrzési és hibaelhárítási feladatokat is el kell végezni, melynek célja, hogy az elhasználódási folyamatokat a lehetőségek szerint a minimálisra csökkentsük.
Hidraulikus berendezések elhasználódása alatt az alábbi folyamatokat értjük:

  • a dugattyú és furat közti illesztési hézag megnövekedése,
  • dinamikus tömítőelemek, tömítés elhasználódása, vezérlőélek eróziója,
  • csapágyanyagok kifáradása,
  • tengely és siklócsapágy illesztési hézagának megnövekedése,
  • hidraulika szivattyúkban és szelepekben kialakuló kavitációs károk,
  • hidraulika olajok, munkafolyadékok kémiai elváltozásai.

 

Az országban a hidraulika területén az egyik legrégebbi, több mint 25 éves múltra visszatekintő hidraulika szerviz cég vagyunk.
Ellátjuk mobil és stabil hidraulika rendszerek, valamint pneumatikus rendszerek szervizelését. Hidraulika, pneumatika javítás, pneumatika szerelés, karbantartás és teljeskörű felújítás. Átalánydíjas szerviz szolgáltatás.
Komplett hidraulikus rendszerek, hidraulika meghajtás, hidraulika tápegység, hidraulika munkahenger és egyéb hidraulika tervezés - gyártás, forgalmazás és  automatizálás cégünk fő profilja.

Hidraulika szerviz

HIDRA Kft. - Budapest

HIDRA Kft. - Kecskemét

1105 Budapest, Ihász u. 10.
tel.: 1/431-0980
iroda@hidra.hu
6000 Kecskemét, Kaffka Margit u. 1.
tel.: 76/230-271
iroda@hidra.hu